Henriette Jensen

Jeg overtog klinikken i Bramstræde i 2019 efter Edith Svare. 

Jeg har arbejdet i gynækologien siden 2006 og har taget min speciallægeuddannnelse på Herlev, Hvidovre og Næstved sygehus. Jeg har som speciallæge arbejdet i regionsklinikken for vulvalidelser, urogynækologisk team og har særlig interesse indenfor celleforandringer og hormonbehandling.

Før jeg overtog klinikken i Bramstræde arbejdede jeg i en periode som assisterende speciallæge hos gynækolog Birgit Arentoft i Herlev.

Jeg deltager af og til i udarbejdelse af nationale guidelines for Dansk Selskab for Gynækologi og Obstetrik. For at vedligeholde og opnå ny viden deltager jeg jævnligt i møder og konferencer. Jeg har i en periode siddet i bestyrelsen for Danske kvinde og fødselslægers organisation. 

Emme-Li

Er uddannet sygeplejerske og kommer fra en stilling i almen praksis. Du møder Emme-Li i telefonen eller ved videokonsultationer hvis du har spørgsmål til din behandling. Emme-Li møder du også hvis du skal have foretaget abort, ved præventionskonsultationer, ringskift og Indledende inkontinensvejledninger.